Paketi  genetičkih analiza
Danas više nije potrebno čekati kako bi se bolest razvila u budućnosti. Paneli genetičkog testiranja najnovije generacije s najnovijim tehnologijama iz područja genetike pružit će brojne odgovore o genetskim rizicima i kako ih izbjeći, koje bolesti bi se u budućnosti mogle razviti i kako ih možete izbjeći, vaše genetske ranjivosti i jake strane, vašu individualnu potrebu za suplementima, koje namirnica nisu preporučljive za vaše gene, kako reagirate na lijekove koje uzimate, koliko efikasno detoksicirate vaš organizam i kako to možete promijeniti, koja hrana vas deblja, i još puno toga.

Geni i zdravlje
Naši geni su plan i nacrt za naše tijelo. Oni kontroliraju naše brojne osobine, kao boju očiju, visinu i naše talente. Na žalost, geni nisu pošteđeni pogrešaka i svatko od nas nosi određene genetičke defekte ili genetičke varijacije koje se mogu negativno odraziti na naše zdravlje.

Tako neke genetičke varijacije mogu povećati rizik za dijabetes, trombozu ili rak, druge mogu odrediti koliko uspješno eliminiramo toksine iz našeg tijela, kontroliraju intoleranciju na pojedine sastojke hrane ( kao što su gluten ili laktoza ), ili koliko smo osjetljivi na parodontalnu bolest.

Geni određuju koji lijekovi su za vas djelotvorni, a koji mogu dovesti do ozbiljnih nuspojava, ili hoće li naš imunološki sustav odbaciti naš titanski dentalni implantant.

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga!