Misija

Poliklinika Analiza kroz kontinuirano ulaganje i praćenje laboratorijske dijagnostike svojim klijentima postavlja nove standarde zdravstvene zaštite i prevencije s ciljem očuvanja zdravlja i povećanja kvalitete života

VIzija

Postati lider u segmentu laboratorijske dijagnostike putem mreže vlastitih zdravstvenih centara.

O nama

Poliklinika Analiza je dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista po obavljenoj laboratorijskoj dijagnostici te teritorijalna rasprostranjenost poslovnih jedinica osnovne su karakteristike ove ustanove. Poliklinika Analiza djeluje od 2001., a dugogodišnja tradicija pružanja visokokvalitetnih usluga izdvaja Analizu kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva što potvrđuje preko 70 tisuća pacijenata godišnje. 

Ustanova zapošljava 52 djelatnika od čega 4 specijalista medicinske biokemije, 5 liječnika specijalista, farmaceuta, 2 nutricionista, 18 laboranata, 7 medicinskih sestara te ostalog nemedicinskog osoblja, a surađuje i sa nizom stručnjaka iz područja medicine, farmacije i biotehnologije. Poliklinika djeluje na 7 lokacija i to u Splitu, Dugopolju, Šibeniku, Zadru i Zagrebu. 

Suradnjom s europskim i američkim laboratorijima omogućujemo dostupnost visoko inovativnih dijagnostičkih pretraga klijentima na tržištu Republike Hrvatske. Osim velikog broja biokemijskih, imunokemijskih, seroloških i mikrobioloških pretraga u poliklinici Analiza mogu se obaviti i posebne pretrage poput: 

– Alergološkog testiranja 

– Intolerancije na hranu 

– Genetskih testova 

– Tekuće biopsije Testa očinstva 

– Trisomy testa

– Serološkog i antigenskog testiranja na COVID-19 

Itd. 

Specijalne pretrage omogućuju klijentima poliklinike Analiza informacije o njihovom zdravstvenom statusu koje do sada nisu mogli dobiti što može činiti prekretnicu u dijagnostici i planiranju liječenja.

Za više informacija o uslugama obratite se našem stručnom timu putem maila [email protected] I telefona na 021 688 688