Jeste li primijetili da gotovo svaki naš razgovor bez obzira na temu o kojoj smo počeli pričati, završi na temi zdravlja? Na svakom uglu netko priča o tome kako ga danima muči nesanica, nervozan je, ima glavobolje, probleme sa želucem, steže ga u prsima, boli ga svaka kost u tijelu…

I ma koliko mi bili zabrinuti, dosta često razgovor završi tako da odmahnemo rukom i kažemo: Da, sve je to rezultat nerviranja na poslu ili u obitelji, šef nas ljuti, mala nam je plaća, djeca ne žele učiti, posvađali smo se sa supružnikom…

A jeli to doista tako?

Je li u pozadini naših tegoba doista samo nerviranje ili se možda radi o kroničnoj intoksikaciji organizma?

Razmislite!

Okrenite se malo oko sebe i pogledajte što nas sve okružuje.

Svakim danom okruženi smo sa sve većim brojem automobila i njihovih ispušnih plinova, u restoranima i kafićima često rukom kidamo dimne zavjese, sve više smo ovisni o parfemima i dezodoransima, bakice na tržnici nas uvjeravaju da je voće i povrće prirodno uzgojeno, vi ga uzmete u ruku a na njemu pliva sloj masnoće. Nažalost sve više smo okruženi teškim metalima, kao što su živa, olovo, kadmij, ali i pesticidima i herbicidima.

I sve bi bilo u redu da naše tijelo te toksične elemente ne apsorbira u stanice koje bivaju prekrcane toksinima, zbog toga ne mogu obavljati normalne metaboličke procese.

Naše tijelo signalizira i vrišti za procesom detoksikacije!

Rješenja nam nude detoksikacijske komore, u kojima se na prirodan način iskorištava ono što je oko nas, a to je sunčeva svjetlost. Duge infracrvene zrake dio su sunčevog spektra ali su našem oku nevidljive. Tijelo ih registrira kao toplinu. Prodirući u tijelo podižu razinu naše infracrvene energije koju tijelo stvara za procese samoizlječenja te na taj način podižu nivo tjelesne topline stimulirajući prirodne procese detoksikacije. I dok vi čitate, slušate muziku ili meditirate u sauni, vaše tijelo prolazi kroz proces za kojim je vapilo.

Rezultat toga je čišćenje tijela od toksina i teških metala, poboljšavanje imunološkog i kardiovaskularnog sustava, tijelo sagorijeva kalorije, a vaša koža postaje čistija, relaksiranija i mlađa.

Stoga kad drugi put osjetite da ste malaksali, nervozni ili da vam je tijelo preteško da bi savladavalo svakodnevne napore, nemojte odmah odmahnuti rukom nego se sjetite infracrvene energije i blagodati koje vam ona donosi.

Više informacija o detoksikacijskim komorama, kao i uvjetima nabavke možete dobiti u tvrtki Chrono d.o.o. – Split.

Kontakt:

tel.: 021 453 210

fax: 021 453 211

e-mail: [email protected]

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga!