Iskoristite 30% popusta na panel nutrigenetika i težina senzor

Svi smo jako dobro upoznati s činjenicom da prekomjerna tjelesna težina poprima epidemijske razmjere kako među odraslima tako i među djecom.

Svjesni smo i činjenice da sa sobom nosi i druge zdravstvene probleme poput razvoja šećerne bolesti, kardiovaskularnih bolesti, problema sa zglobovima, pa i anksioznosti i depresije. Rijetki među nama nisu donosili odluke kako će početi pravilno se hraniti, smršaviti, vježbati i posezali su za vječnim doktorom Google-om čitajući savjete i iskustva drugih ljudi. Na tisuće je informacija, što treba napraviti, jedni kažu unosi više proteina, drugi kažu unosi više masti, neki su zagovornici unosa ugljikohidrata, četvrti će pak reći jedi sve, ali vježbaj. Odlučni u namjeri da uspijemo, uključili smo članove obitelji, poslušali smo sve savjete, a nigdje rezultata. I opet smo na početku priče, samo ovaj put još ne zadovoljniji, jer nama i našoj obitelji, baš ništa ne pomaže.

U cijelom procesu zaboravili smo na najvažniju činjenicu: svatko od nas je jedinstvena osoba, pa i naša djeca nisu naše vjerne kopije. Prva pitanja na koje trebamo dobiti odgovor su: Tko smo mi, na nutritivnom planu? Koji su uzroci povišene tjelesne težine?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja, u obiteljskoj i relaksirajućoj atmosferi broda, pružit će Vam stručnjaci kroz pomno osmišljen Panel nutrigenetika i težina senzor. U vremenu kada Vama to odgovara na raspolaganju će Vam biti stručnjaci različitih medicinskih djelatnosti, uključujući i nutricioniste i fitness trenere. Cijeli postupak započet će razgovorom i popunjavanjem upitnika kroz koje će se dobiti informacije o Vašim životnim i prehrambenim navikama, o Vašim stavovima o prehrani, o Vašoj medicinskoj povijesti. Nakon inicijalnog razgovora, brisom usne šupljine uzeti će se uzorci za genetske testove Težina Sensor i Prehrana Sensor (Nutrigenetika).

Upravo Težina Sensor test pružit će odgovore, tko ste to Vi na prehrambenom planu. Test pruža informacije o Vašoj genetskoj predispoziciji ka pretilosti; koliki dnevni unos kalorija za Vas je dovoljan; jeli Vaša težina uzrokovana unosom masnoća ili ugljikohidrata; koliko masnoća taložite oko organa; koliko su snažni osjećaji gladi i sitosti te koliko Vam je naglašen Yo-Yo efekt; jesu li za Vas bolji sportovi snage ili izdržljivosti i koliko mišićne mase gubite smanjenjem broja kalorija.

Prehrana Sensor će pak s druge strane, evaluacijom 50 genetskih varijacija, pružiti informacije kako zadržati i održati zdravu tjelesnu težinu, kako prevenirati metaboličke poremećaje, kako prehranom održati normalne razine homocisteina, triglicerida i kolesterola, kako se izboriti protiv slobodnih radikala u stanicama, koji su Vam vitamini i minerali potrebni.
Genetski testovi dodatno su potkrijepljeni hematološkim, biokemijskim i hormonalnim parametrima, zbog boljeg uvida u Vašu trenutnu zdravstvenu situaciju, boljeg razumijevanja uzroka povišene tjelesne težine, a sve s konačnim ciljem stvaranja najboljeg personaliziranog prehrambenog ali i medicinskog plana.

Usvajanje zdravih prehrambenih navika nije događaj, nego proces za cijeli život. Sigurno će biti dana kad ćete jesti nezdravu hranu i nedovoljno vježbati, što je potpuno normalno u užurbanom i stresnom načinu života. Međutim dozvolite sebi, svojoj obitelji ali i nama da Vas naučimo promjenama koje će poboljšati Vaše mentalno i fizičko zdravlje.

Vratite se s odmora relaksirani, obogaćeni novim iskustvima, prijateljstvima ali i novim smjernicama prilagođenima baš Vama i Vašoj obitelji i osjećajte se u svom tijelu: Odlično!

Products not found

Kontaktirajte nas putem emaila.