Mjesec podizanja svijesti o raku kože i hipertenziji

Od 1. svibnja pa sve do kraja mjeseca, Poliklinika Analiza Vam poklanja popust od 20% na VEGF tumorski marker te genetske testove na hipertenziju i zdravlje kože

Uloga genetike postaje sve važnija u otkrivanju i tretmanu brojnih bolesti. Brisom usne šupljine, saznajte imate li predispoziciju za razvijanje određene bolesti, te ukoliko predispozicija postoji koliko je rizik naglašen. U slučajevima već postavljene dijagnoze, saznajte kako reagirate na koji lijek i koji su lijekovi najprikladniji za liječenje temeljeno na Vašim genima. Ovaj mjesec ističemo genetski test na hipertenziju i zdravlje kože

Hipertenzija je stanje u kojem je krvni tlak kronično povišen, te se procjenjuje da od nje boluje 29% ukupne populacije. Visoki krvni tlak često ne uzrokuje nikakve simptome dugo vremena, stoga se u dosta slučajeva otkrije prekasno kada je već uzrokovao teška oštećenja krvnih žila i srca.

Hipertenzija senzor je genetski test koji je ključan za rano prepoznavanje rizika od razvoja visokog krvnog tlaka i suzbijanju istog. Poduzimanje preventivnih mjera za snižavanje krvnog tlaka, mogu spriječiti ozbiljne, a često i smrtonosne bolesti uzrokovane dugotrajnim visokim krvnim tlakom. Hipertenzija senzor daje informacije o najučinkovitijoj terapiji za snižavanje krvnog tlaka kao i o posebnim preventivnim mjerama. Analizira se djelovanje više od 65 lijekova za snižavanje hipertenzije te se dobiva opsežan izvještaj o tome koji lijek odabrati, a koji izbjegavati.

Split

Dugopolje

Zadar 

Šibenik

021 688 888

Zagreb

Varaždin

01 2099 880

Rijeka

051 309 309

Govoreći o raku kože koji teoretski može biti vidljiv na koži, važno je napomenuti da se neki tumori razvijaju na neprimjetnim i skrivenim područjima, uzrokujući simptome tek nakon što su se već proširili cijelim tijelom. Osim prekomjernog izlaganja UV zračenju, genetski čimbenici igraju vrlo važnu ulogu u progresiji raka kože. Osobe s pozitivnom anamnezom na rak kože u obitelji, te pojedinci s povećanim brojem običnih madeža na koži, atipičnim madežima ili kožom osjetljivom na sunce koja lako izgori imaju jako velik rizik od razvitka raka kože.

Planocelularni

Bazocelularni

Melanom

Zdravlje kože senzor analizira 18 genetskih varijacija povezanih s razvitkom svih tipova raka kože. Ako se ove genetske varijacije razmatraju u cjelini, mogu imati značajan utjecaj na vjerojatnost razvoja bolesti. Testiranjem saznajte koliki je utjecaj vaših genetskih varijacija na rizik od razvoja malignog melanoma i benignog raka kože, te procjenu terapijske učinkovitosti 27 lijekova koji se primjenjuju u liječenju.

Nakon obavljenih genetskih testiranja, dobiti ćete pismenu interpretaciju rezultata i individualne preporuke za prevenciju, te imati besplatne konzultacije sa doktoricom iz Poliklinike Analiza koja će Vam pomoći pri interpretaciji i eventualnoj prilagodbi na nove životne navike.

Mnogi tumorski markeri su ograničeni u svojoj sposobnosti otkrivanja širokog raspona tumora te taj nedostatak osjetljivosti često može dovesti do kasnog otkrivanja i povećanog rizika smrti od raka. Sa Analizinim VEGF tumorskim markerom, sveobuhvatnim testom visoke osjetljivosti za dijagnostiku gotovo svih solidnih tumora, možete biti mirniji da tumor neće proći neotkriven.

Jednim uzorkom iz krvi otkrijte:

  • probir postojanja solidnih tumora u organizmu
  • vjerojatnost širenja 
  • uspješnost provedene terapije
  • uspješnost oporavka

VEGF test se bazira na suvremenoj tehnologiji i poznat je kao jedan od najboljih proboja u medicini zadnjih godina. Izbjegnite stres i nelagodu invazivnijih pregleda i zahvata, te uštedite na skupim pregledima s jednim sveobuhvatnim testiranjem.

Rano otkrivanje je ključno za uspješno liječenje, stoga nemojte oklijevati potražiti liječničku pomoć ako ste zabrinuti za svoje zdravlje.

Hipertenzija Sensor
303.00
Zdravlje kože Sensor
303.00
Najn
VEGF
100.00
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 70.00€ (527.42 kn)

Kontaktirajte nas za besplatne konzultacije već danas

Zagreb

Varaždin

01 2099 880

Rijeka

051 309 309

Split

Dugopolje

Šibenik

021 688 888

Kontaktirajte nas putem emaila.