Active Resveratrol – Podarite život svojim godinama!

Resveratrol je polifenolni spoj prirodno prisutan u kožici crnog grožđa, kikirikiju, tamnom bobičastom voću i korijenu biljke japanskog dvornika. Biljke resveratrol stvaraju kao zaštitu od stresnih situacija poput ozljeda, gljivičnih infekcija ili jakog UV zračenja. Najpoznatiji izvor resveratrola je crno vino koje je, povezano s “francuskim paradoksom”, i potaklo znanstvenike na istraživanja o njemu.

Resveratrol u kontroli srčano-krvožilnih bolesti i dijabetesa tipa 2:

Osnovno djelovanje resveratrola je antioksidativno – neutralizira slobodne radikale, sprječava oksidaciju kolesterola i potiče rad prirodnih antioksidansa. Resveratrol koči aktivnost štetnih reaktivnih spojeva koji nastaju normalnim metaboličkim aktivnostima i na taj način sprječava oštećenje staničnih struktura. Posljedica ovoga je osiguranje zdravlja srca i krvnih žila i prevencija srčano-krvožilnih bolesti.

Kao doprinos tome, resveratrol sprječava lijepljenje bijelih krvnih stanica na stijenke krvnih žila sprječavajući njihovo sužavanje (aterosklerozu) i potiče stvaranje dušikova oksida, spoja koji širi krvne žile i time smanjuje visoki krvni tlak.

Kao jedan od glavnih faktora nastanka bolesti srca i krvnih žila te dijabetesa tipa 2 je pretilost. Istraživanja su pokazala da primjena dodataka prehrani koji sadrže resveratrol pomaže u snižavanju razina glukoze u krvi (mjeren tromjesečni marker, HbA1c) i poboljšava osjetljivost stanica na glukozu (mjeren HOMA indeks).

Suplementacija resveratrolom:

Salengei Active Resveratrol je pripravak u potpunosti prirodnog podrijetla. Svaka kapsula sadrži 500 mg praha korijena divljeg japanskog dvornika (lat. Polygonum cuspidatum) koji osigurava 95% (475 mg) trans-resveratrola vrlo visokog stupnja apsorpcije. Active Resveratrol ne sadrži primjese kvasaca i genetski modificiranih bakterija što mu daje maksimalnu sigurnost pri korištenju. Također, ne sadrži primjese spojeva koji bi umanjili njegovu apsorpciju i djelovanje.

I ovaj, kao i svi drugi Salengei proizvodi, razvijeni su i proizvedeni u strogo kontroliranim uvjetima i njihova je djelotvornost potvrđena brojnim znanstvenim istraživanjima.

Active Resveratrol namijenjen je:

  • Osobama sa pozitivnom obiteljskom anamnezom na bolesti povezane s metabolizmom glukoze, masnoća i kolesterola kao što su:
  • ateroskleroza,
  • hipertenzija,
  • dijabetes tipa 2,
  • inzulinska rezistencija,
  • metabolički sindrom;
  • Osobama kod kojih su zabilježene početne promjene metabolizma glukoze, masnoća i kolesterola;
  • Svima onima koji žele preventivno djelovati na promjene u metabolizmu;
  • Osobama koje su u procesu mršavljenja i zadržavanja tjelesne težine.Preporučena primjena Active Resveratrol kapsula je 1 kapsula na dan, ujutro prije doručka, jer je njegova apsorpcija najbolja natašte.

Uzimanje prevelikih doza (iznad 5 g na dan) je kod malog broja osoba uzrokovalo kratkotrajne i blage probavne tegobe poput mučnine, boli u trbuhu, nadutosti i proljeva. Ozbiljne nuspojave nisu zabilježene.

Active Resveratrol nije namijenjen za primjenu kod trudnica, dojilja i djece te kod stanja osjetljivih na estrogen.

Active Resveratrol možete kupiti klikom na link Life-platform web shopa ili u našoj poslovnici u Lovretskoj ulici u Splitu.

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.https://life-platform.com/product/salengei-active-resveratrol
Podijelite ga!

English