Čim osjetimo glavobolju ili želučane tegobe mnogi od nas posežu za brzim rješenjem koje će naše simptome ukloniti te omogućiti nastavak normalnog života. Međutim ako simptomi perzistiraju, trajno posezanje za lijekovima nije dobro rješenje te se mora pronaći uzrok boli i nelagode.

U ovakvoj situaciji se često može utvrditi da je intolerancija na hranu jedini krivac Vaše patnje. Mnogi ljudi ne shvaćaju da hrana koju jedemo može drastično utjecati na naše fizičko, mentalno i emotivno stanje. Naš jednostavni test pomaže Vam ustanoviti uzroke Vašeg zdravstvenog stanja te Vam daje mogućnost liječenja simptoma koje nikada niste povezivali s načinom prehrane.

Osjećate li manjak energije kada se igrate s djecom? Ometaju li Vas crijevne i želučane tegobe u društvenim aktivnostima? Patite li od učestalih migrena koje se pojavljuju bez posebnog razloga? Ili Vam kožne promjene čine nelagodu kada ste na plaži? Svi ovi naizgled nepovezani problemi imaju nešto zajedničko – sve su to česti simptomi intolerancije na hranu. Bez obzira na to što hrana koju jedete ne uzrokuje burne i po život opasne tegobe, ona također ne mora imati ni pozitivan učinak na Vaše tijelo.

Često se intolerancija na hranu manifestira nekarakterističnim simptomima, kao što su anksioznost ili bronhitis, te može biti krivo dijagnosticirana od strane medicinskih djelatnika. Naša misija je pomoći Vam ostvariti visoku kvalitetu života za koju ste mislili da je za Vas nedostižni ideal.

Test intolerancije na hranu Vam može promijeniti i način na koji gledate na hranu. Uvrij eženo je mišljenje da su intolerancija na gluten ili laktozu (mliječne proizvode) jedini oblici nepodnošenja hrane, što je netočno. Naš test je proizvod suvremene tehnologije te omogućuje detekciju povišene reaktivnosti organizma na više od dvije stotine različitih vrsta hrane, od borovnice do leće. Naša usluga je brza, profesionalna i pouzdana što znači da je Vaš jedini zadatak usredotočiti se na pozitivne promjene načina života i prehrane nakon što saznate na koju hranu ste intolerantni. Napravite prvi korak do boljeg zdravlja i kontaktirajte nas već danas, dopustite da Vam pomognemo smiriti štetne simptome koje su posljedica konzumacije hrane koju Vaš organizam ne podnosi.

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga!