Toksini su raznovrsna skupina spojeva sa štetnim djelovanjem na stanice organizma. Njihovo podrijetlo može varirati pa se stoga neki od njih, poput amonijaka, prirodno nalaze i stvaraju u organizmu, dok drugi, poput teških metala, u organizam ulaze izvana. Visoke razine toksina u organizmu značajno narušavaju naše zdravlje i nerijetko dovode do raznih bolesti.

Razgradnja i izlučivanje toksina se odvijaju preko jetre prirodnim procesom biotransformacije, odnosno detoksikacije. Pravilno izbalansirana prehrana, primjerena suplementacija, dovoljan unos tekućine te aktivan stil života uvelike doprinose ubrzanju ovog procesa.

Pravilno izbalansirana prehrana u ovom slučaju podrazumijeva bogatstvo tamnog bobičastog voća i zelenog lisnatog povrća koji će osigurati zaštitu stanica, te vlakana koji će pravilno regulirati probavu.

S obzirom da normalna prehrana ne može zadovoljiti potrebe za svim spojevima potrebnim prilikom detoksikacije, svaki detox protokol mora biti popraćen suplementacijom prilagođenom od strane stručnjaka, a koja će se sastojati od pripravaka s antioksidativnim i detoksicirajućim djelovanjem. Pri ovom koraku najbitnije je izabrati kvalitetne proizvode sa spojevima dobre iskoristivosti koji će nam pružiti sve potrebne spojeve u zadovoljavajućim količinama.

Jedan od proizvoda koje bismo svakako izdvojili su Salengei Active D kapsule sastavljene od pažljivo odabranih sastojaka u kombinaciji koja omogućuje njihovo sinergijsko djelovanje, a samim time i potpunu zaštitu. Jedna od osnovnih prednosti ovih kapsula su zapravo sama količina i bogatstvo sastojaka samo u jednoj kapsuli. Time se izbjegava primjena i do nekoliko različitih vrsta proizvoda na dan što je vrlo često i ograničavajući čimbenik u provođenju ovih protokola.

Salengei Active Detox kapsule sadrže niz sastojaka, a u nastavku ćemo ukratko objasniti njihovo pojedinačno djelovanje:

Kombinacija ovih proizvoda osigurati će vam da se osjećate bolje, ukloniti će simptome umora i nakupljenog stresa te će vam vratiti potrebnu energiju. Blagotvorno djeluje na zdravlje cijelog organizma, a posebice zdravlje jetre. Podiže imunitet i prirodnu obranu organizma osiguravajući vam energiju kroz cijeli dan!

Doziranje je individualno, preporučljivo 1-2 kapsule na dan, neposredno prije doručka i ručka, dok se maksimalna dnevna doza postepeno može popeti i na čak 6 kapsula podijeljenih u 3 intervala uzimanja.

Ovaj proizvod nije namijenjen za primjenu kod trudnica, dojilja i djece, a prije primjene kod osoba s posebnim medicinskim stanjima potrebno se posavjetovati sa liječnikom.

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga!