Toxo Sensor

1.800,00 kn

OPIS:
Preventivni genetski panel u kojem pacijent kroz analizu 4 relevantne genetske varijacije (Col1A1, VDR, ESR1, LCT)., dobiva informacije o prirođenom riziku za razvoju osteoporoze, prilagođenoj ishrani i programu prevencije osteoporoze, procjeni efikasnosti različitih terapija (bifosfonati, raloksifen, alendronat, hormoni) kao i o farmakogenetici više od 18 relevantnih lijekova.

Opis

Opis

OPIS:
U svakodnevnom životu smo izloženi djelovanju štetnih tvari koje se neželjeno talože u našem tijelu. Međutim naše tijelo proizvodi enzime koji prepoznaju i neutraliziraju mnoge toksine. No, postoje neka genetička obilježja koja smanjuju kapacitet Vašeg tijela za proizvodnju ovih enzima i izloženost toksičnim supstancama čini vaš rizik od raka višestruko većim. Stoga je važno upozoriti ljude s nedjelotvornim detoksikacijskim enzimima na njihov povišeni rizik da bi sveli na minimum svoju izloženost toksičnim supstancama i ostali zdravi.

Toxo Sensor nudi informacije o sposobnosti detokskacije organizma od pepela, dima i gareži (hrana sa roštilja), detoksikacije od pesticida, kemijskih tvari i teških metala. Također ovaj Sensor nudi informacije o oksidativnom stresu i slobodnim radikalima. Određeni geni su odgovorni za neutralizaciju slobodnih radikala (supstance koje nastaju pušenjem, UV zračenjem, metaboličkim procesima…te uzrokuju oštećenje stanice pa i rak). Ovom genetičkom analizom dobivate uvid o potrebama uzimanja antioksidansa kako bi poništili djelovanje slobodnih radikala.

Kategorija: Oznaka: