Alergo 295 i Alergo 295 + Intolerancija 220
na popustu do kraja srpnja. Naručite se i
iskoristite ljetne popuste!

Poliklinika Analiza u srpnju daruje popuste na najmodernija laboratorijska testiranja

Poliklinika Analiza tijekom srpnja donosi ekskluzivne popuste na neke od najvažnijih testova za očuvanje vašeg zdravlja. Ostvarite sjajne pogodnosti koje se odnose na neke od najtraženijih testova. Od otkrivanja intolerancije na određene namirnice do detaljnog alergološkog testiranja, ovi testovi dizajnirani su da vam pruže ključne informacije o vašem organizmu. Ovo je prilika za sve koji žele proveriti svoje zdravlje i prilagoditi životni stil prema individualnim potrebama.

- 25% Intolerancija na 220 namirnica + Alergo 295 test

- 15% Alergo 295 test

Saznajte kako funkcionira i kako poboljšati imunološki sustav te ukloniti zdravstvene probleme nastale konzumacijom hrane i kontaktom sa inhalacijskim alergenima.

Analizin test intolerancije detektira reakcije našeg organizma na više od 220 namirnica. Ako patite od kožnih problema poput dermatitisa, akna, psorijaze, probavnih problema poput grčeva u trbuhu, zatvora ili sindrom iritabilnog crijeva, čestih glavobolja, umora ili viška kilograma, ovaj test je za vas. Poliklinika Analiza prilikom testiranja koristi reagense certificirane od strane Europske unije, isključivo za uporabu u medicinskim laboratorijima. Također, jedina su poliklinika koja pri obavljenom testiranju, pruža svojim pacijentima interpretaciju i konzultacije bez dodatnih troškova. S obzirom na to da se radi o kvantitativnom nalazu sa konkretnim brojčanim vrijednostima dobit ćete informaciju ne samo na koje ste namirnice intolerantni, već i koliko jako na njih reagirate. U ponudu su uključene interpretacije i konzultacije s nutricionistom.

ALERGO295 predstavlja najnoviju generaciju dijagnostičkih testova razvijenih na temelju najnaprednijeg znanja na području nanotehnologije. Testiranje se radi iz jednog uzorka krvi, umjesto uobičajenih kožnih ubodnih testova, s čime izbjegnete reakcije na koži, ne trebate prekidati terapiju, možete ga napraviti i u akutnoj fazi te možete prepoznati alergije koje su tek u razvoju. ALERGO295 neophodan je kod svih alergijskih bolesti kao što su rinitis, astma, urtikarija, ekcem, anafilaksija, konjuktivitis i gastrointestinalni poremećaji. U interpretaciji nalaza pomoći će vam liječnik.

ALERGO 295- dijagnostički test za alergije
308.55
 
Intolerancija na 220 namirnica + Alergo 295 test
569.25

Kontaktirajte nas putem emaila.