Kronične bolesti koje nas pogađaju tijekom starenja imaju više izvora, ali i jedan zajednički faktor – oksidativni stres.” Prof. Luc Montagnier, Osato Research Institute

Oksidativni stres:

Oksidativni stres je stanje organizma koje nastaje kao rezultat prekomjernog stvaranja oksidiranih molekula i oslabljene funkcije prirodnih antioksidansa. Dugotrajni oksidativni stres dovodi do oštećenja staničnih struktura, pretjerane razgradnje proteina, peroksidacije lipida i, na kraju, oštećenja i mutacije DNA molekule. Takva stanja mogu rezultirati pojavom bolesti raznih profila – dugotrajne virusne infekcije poput gripe, prolongirane prehlade i A.I.D.S.-a, kroničnih stanja poput dijabetesa i metaboličkog sindroma, pa sve do stvaranja malignih stanica i razvijanja raka.

Najosjetljivije na ove promjene su upravo stanice imunološkog sustava.

Da bismo spriječili oštećenje stanica i pad imuniteta, organizam je potrebno zaštititi od posljedica stresa. Bilo da govorimo o psihičkom ili fizičkom stresu, jasno je da je utjecaj koji slobodni radikali i oksidativni stres imaju na organizam nemoguće zanemariti.

Uravnotežena prehrana bogata voćem i povrćem ponekada nije dovoljna. Da bismo zadovoljili potrebe organizma i spriječili razvoj bolesti, prehranu je potrebno nadopuniti antioksidansima prirodnim imunostimulansima. Upravo oni će osigurati adekvatnu obranu organizma i spriječiti razvoj bolesti.

Immun’Age F.P.P.

Immun’Age F.P.P. (Fermented Papaya Preparation) je proizvod koji se sastoji od praha fermentirane papaje. Osnovna, i najbitnija karakteristika ovog proizvoda je to što na prirodan i neinvazivan način pomaže pri održavanju ravnoteže oksidansa i antioksidansa u organizmu, neutralizira višak slobodnih radikala koji oštećuju stanice i skraćuju njihov životni vijek.

Poseban naglasak stavljen je na djelotvornost ovog proizvoda u podizanju imuniteta prilikom prevencije i liječenja infektivnih bolesti poput sezonskih prehlada, gripe i AIDS-a, ali i kancerogenih stanja.

Brojna znanstvena istraživanja dokazala su blagotvorno djelovanje fermentirane papaje na razne sustave. Tako uz pozitivno djelovanje na imunološki sustav, postoji cijeli niz simptoma i bolesti na koje ovaj proizvod djeluje.

Među njima su:

Immun’Age je jedinstveni dodatak prehrani dobiven posebno patentiranim procesom fermentacije cijelog ploda papaje (Carica Papaya). Tijekom desetomjesečnog procesa biofermentacije dolazi do stvaranja novih spojeva koji osim što i sami djeluju kao antioksidansi gušeći slobodne radikale, optimiziraju funkciju tjelesnih antioksidansa i na taj način potpuno štite stanice od oksidativnog stresa. Usto, istovremeno potiču i stvaranje novih stanica imunološkog sustava, i na taj način podižu imunitet.

Poznato je da svježi plod papaje, kao i druge voćke, sadrži znatnu količinu vitamina i minerala. Ali manje poznata stvar je i da su svi ti nutrijenti tijekom procesa fermentacije sačuvani i da se njihova bioraspoloživost znatno povećava.

Stoga, osim antioksidativne potpore, primjenom ovog preparata dodatno obogaćujemo organizam svim esencijalnim vitaminima i mineralima koji sudjelujući u metaboličkim procesima, osiguravaju funkcioniranje organizma. Također, još jedna bitna stvar za napomenuti je i to da Immun’Age proizvod ne sadrži primjese enzima papaina, te primjena i većih doza nema negativnih utjecaja na zdravlje. Pomno praćen proces fermentacije jamči kvalitetu proizvoda i osigurava njegovo najbolje djelovanje.

Upotreba Immun’Age-a:

Immun’Age se može koristiti kao samostalni pripravak za podizanje imuniteta i obranu od oksidativnog stresa, ili u kombinaciji s multivitaminsko-mineralnim pripravcima i drugim antioksidansima u procesu liječenja i prevencije bolesti. To je prvi pripravak koji ujedno stimulira imunološki sustav i djeluje antioksidativno štiteći nas od bolesti i preuranjenog starenja.

Primjena Immun’Age-a je vrlo jednostavna. Sadržaj jedne vrećice potrebno je otopiti ispod jezika i progutati. Zbog bolje apsorpcije i djelovanja preporučljivo je proizvod uzeti natašte. Početna doza je zbog prilagodbe organizma uvijek manja – ½ vrećice na dan, što se s vremenom povećava na 1-3 vrećice. Fermentiranu papaju možete koristiti kontinuirano u svrhu potpore imunološkom sustavu, periodično po nekoliko puta godišnje kao pripremu za sezonu prehlade, gripe ili alergije, ili jednokratno kao potporu organizmu u borbi protiv bolesti. Zaista, primjena ovog proizvoda je vrlo raznolika, maksimalna dnevna doza nije određena i nisu zabilježene ozbiljne nuspojave, a pogodan je za primjenu u gotovo svim dobnim skupinama.

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga!