U listopadu iskoristite do 20% popusta na
tumorske markere te analizu BRCA1 i BRCA2 gena,
povodom mjeseca borbe protiv raka dojke

Listopad je međunarodni mjesec podizanja svijesti o raku dojke, najčešćem obliku raka kod žena, ali i sve češćem kod muškaraca. Cilj ove inicijative je educirati javnost o važnosti redovitih pregleda, ranog otkrivanja i pravovremenog liječenja. Samo zajedno, podizanjem svijesti, možemo pomoći u borbi protiv ove opake bolesti.

Statistika raka dojke u svijetu i Hrvatskoj

Na globalnoj razini, više od 2,3 milijuna žena svake godine suočava se s dijagnozom raka dojke, dok približno 685 tisuća godišnje umire od posljedica ove bolesti. Iako rjeđe, i muškarci nisu izuzeti – godišnje se diljem svijeta bilježi oko 2 tisuće slučajeva raka dojke kod muškaraca.

U Hrvatskoj je situacija također alarmantna. Svake godine više od 2800 žena dobije dijagnozu raka dojke, dok više od 750 žena nažalost izgubi život zbog ove bolesti. Ovi brojevi naglašavaju važnost ranog otkrivanja i preventivnih pregleda, koji značajno povećavaju šanse za uspješno liječenje.

U listopadu iskoristite posebne popuste!

  • 20% popusta na tumorski marker CEA
  • 20% popusta tumorski marker CA 15-3
  • 10% popusta na Cancer screen Basic (analiza gena BRCA1 i BRCA2)
  • 10% popusta na Cancer screen Standard (analiza 26 gena odgovornih za rak dojke i jajnika, uključujući BRCA1 i BRCA2)
  • 10% popusta na Cancer screen Plus (analiza 79 gena za muškarce – 22 različita karcinoma, a 74 gena za žene – 23 različita karcinoma)

Zajedno možemo doprinijeti smanjenju broja oboljelih i poboljšanju kvalitete života onih koji se bore s ovom bolešću. Listopad je prilika da se povežemo, podržimo jedni druge i pošaljemo poruku – rak dojke nije nepobjediv, zajedno smo jači!

CA 15-3
15.20
CEA
14.40
Cancer screen – basic
441.00
Cancer Screen – Standard
495.00
Cancer Screen – Plus
603.00

Kontaktirajte nas putem emaila.