CIJENA: 1700,00 KN

OPIS:
Laktoza Sensor prema Vašem genetskom profilu određuje se vjerojatnost za razvitak intolerancije na laktozu. Intolerancija laktoze je najčešća prehrambena intolerancija među europskom populacijom. Otprilike svaki 4. do 6. Europljanin je pogođen njome. Mliječni šećer se nakon unosa mora razgraditi u tankom crijevu pomoću enzima laktaze, prije nego se apsorbira u cirkulaciju. Crijevo proizvodi laktazu u djetinjstvu, jer novorođenče mora biti spremno probaviti majčino mlijeko da bi preživjelo. Kako se djetetovo tijelo priprema na drugu hranu, geni koji su odgovorni za proizvodnju laktoze se postepeno deaktiviraju. Neprobavljena laktoza je izvrsna hrana za crijevne bakterije, koje se rapidno množe u crijevu, laktoza se fermentira u plinove…Ovaj proces izaziva različite simptome koji variraju u intenzitetu od osobe do osobe.

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga!