Povećanje tjelesne težine
Kako funkcionira testiranje intolerancije?
Sljedeći korak je uzimanje uzorka krvi za analizu. To zahtjeva odlazak u jednu od naših laboratorija gdje se obavlja testiranje. Ukoliko živite na velikoj udaljenosti i niste u mogućnosti doći baš u našu ustanovu, jednostavno nam pošaljite e-mail i mi ćemo Vam proslijediti kontakt informacije o biokemijskom laboratoriju ili ordinaciji koja je najbliža Vašem mjestu stanovanja.

Također možete naručiti komplet za testiranje koji će Vam biti poslan na kućnu adresu u roku od tri radna dana. Komplet sadržava detaljnu uputu kako iz jagodice prsta uzeti uzorak krvi za testiranje. Taj uzorak se potom šalje poštom u laboratorij na analizu isto kao i da ste osobno došli u kliniku na testiranje.

Analizinu uslugu revolucionarnom čini činjenica da iz jednog testiranja možemo saznati razinu specifičnih  antitijela IgG na 220 vrsta namirnica. Pomoću Microarray tehnologije u mogućnosti smo dobiti precizne kvantitativne rezultate. Korištenjem inovativnog kolorimetrijskog sustava mjerimo specifična IgG antitijela na proteine hrane u serumu, plazmi ili krvi. Koristimo najbolje laboratorijske metode za dobivanje visoko preciznih rezultata, uz kontinuiranu kontrolu kvalitete.

Termin dolaska  u laboratorij Analiza možete dogovoriti uz preporuku liječnika , ali i samostalno ako sumnjate da uzrok Vaših zdravstvenih tegoba leži u intoleranciji na hranu. Neki od simptoma koji ukazuju na nepodnošenje jedne ili više vrsta hrane:

Prije testiranja intolerancije na hranu omogućili smo Vam besplatno savjetovanje u našoj ordinaciji u Splitu ili telefonski,

pozivom na broj Call Centra 021 688-888.

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga!