Kako testirati intoleranciju na hranu?

Povećanje tjelesne težine
Kako funkcionira testiranje intolerancije?
Sljedeći korak je uzimanje uzorka krvi za analizu. To zahtjeva odlazak u jednu od naših laboratorija gdje se obavlja testiranje. Ukoliko živite na velikoj udaljenosti i niste u mogućnosti doći baš u našu ustanovu, jednostavno nam pošaljite e-mail i mi ćemo Vam proslijediti kontakt informacije o biokemijskom laboratoriju ili ordinaciji koja je najbliža Vašem mjestu stanovanja. Također možete naručiti komplet za testiranje koji će Vam biti poslan na kućnu adresu u roku od tri radna dana. Komplet sadržava detaljnu uputu kako iz jagodice prsta uzeti uzorak krvi za testiranje. Taj uzorak se potom šalje poštom u laboratorij na analizu isto kao i da ste osobno došli u kliniku na testiranje.

Analizinu uslugu revolucionarnom čini činjenica da iz jednog testiranja možemo saznati razinu specifičnih  antitijela IgG na 220 vrsta namirnica. Pomoću Microarray tehnologije u mogućnosti smo dobiti precizne kvantitativne rezultate. Korištenjem inovativnog kolorimetrijskog sustava mjerimo specifična IgG antitijela na proteine hrane u serumu, plazmi ili krvi. Koristimo najbolje laboratorijske metode za dobivanje visoko preciznih rezultata, uz kontinuiranu kontrolu kvalitete.

Termin dolaska u laboratorij Analiza možete dogovoriti uz preporuku liječnika , ali i samostalno ako sumnjate da uzrok Vaših zdravstvenih tegoba leži u intoleranciji na hranu. Neki od simptoma koji ukazuju na nepodnošenje jedne ili više vrsta hrane:

 1. Artritis
 2. Astma
 3. Poremećaj pomanjkanja pažnje (ADD)
 4. Nadutost
 5. Bronhitis
 6. Tvrda stolica
 7. Depresija
 8. Proljev
 9. Iscrpljenost
 10. Glavobolja
 11. Osip
 12. Crijevne tegobe
 13. Malapsorpcija (poremećaj apsorpcije hranjivih tvari)
 14. Migrena

Prije testiranja intolerancije na hranu omogućili smo Vam besplatno savjetovanje u našoj ordinaciji u Splitu ili telefonski,

pozivom na broj Call Centra 021 688-888.

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga!


English