Samouzorkovanje na HPV jedino u Poliklinici Analiza.

Testiranje na spolno prenosive bolesti kod kuće!

U skladu s najnovijim trendovima u zdravstvenoj zaštiti, Poliklinika Analiza jedina u Hrvatskoj uvodi inovaciju u dijagnostici spolno prenosivih bolesti!

Naša poliklinika predstavlja samouzorkovanje za PCR na HPV, jednostavan i praktičan način za rano otkrivanje HPV-a i omogućuje ženama da se same uzorkuju kod kuće koristeći pribor koji nudimo.

Samouzorkovanje za spolno prenosive bolesti kod žena je proces prikupljanja bioloških uzoraka za testiranje na određene patogene, kao što su HPV (Humani papiloma virus), klamidija, gonoreja i sl., bez potrebe za odlaskom u kliniku ili na ginekološki pregled. Ova inovativna metoda omogućuje ženama da samostalno uzmu uzorak kod kuće ili u udobnom okruženju, a zatim uzorke dostavljaju u našu polikliniku na laboratorijsku analizu.

Split

Dugopolje

Zadar 

Šibenik

021 688 888

Zagreb

Varaždin

01 2099 880

Rijeka

051 309 309

Prednosti samouzorkovanja kod kuće:

1. Praktičnost: Omogućuje vam da uzorke prikupite u udobnosti vlastitog doma, što može biti manje stresno i vremenski efikasnije. 

2. Privatnost: Samouzorkovanje vam omogućuje veći osjećaj privatnosti, posebno kad su u pitanju osjetljivi uzorci poput onih za analizu spolno prenosivih bolesti. 

3. Pristupačnost: Ova metoda može vam biti osobito korisna ukoliko živite daleko od zdravstvenih ustanova ili nemate lakoću pristupa medicinskim uslugama. 

4. Prevencija: Redovito samouzorkovanje može vam pomoći u ranoj detekciji spolno prenosivih bolesti kao što je HPV. To je od suštinskog značaja za prevenciju ozbiljnih zdravstvenih problema, poput raka grlića maternice, koji može biti posljedica neobrađenog HPV-a. 

5. Brzi i pouzdani rezultati: Nakon analize, rezultati samouzorkovanja obično su dostupni unutar 1-3 radna dana.

Pravilno proveden postupak samouzorkovanja može značajno pomoći u zaštiti vašeg zdravlja, posebno u kontekstu prevencije raka grlića maternice i drugih ozbiljnih zdravstvenih problema.

Primjeri zemalja koje već provode samouzorkovanje uključuju Sjedinjene Američke Države, Kanadu, Ujedinjeno Kraljevstvo, Nizozemsku, Švedsku, Norvešku, Australiju i brojne druge.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) preporuča samouzorkovanje za spolno prenosive bolesti kao ključnu komponentu na putu prema postizanju univerzalne zdravstvene zaštite i eliminaciji raka vrata maternice kao problema javnog zdravlja.

Vaše zdravlje je naš prioritet, i s ovom inovacijom, želimo vam olakšati brigu o njemu. Samouzorkovanje kod žena za PCR na spolno prenosive bolesti je korak prema prevenciji i ranom otkrivanju, a mi smo ovdje da vam pomognemo na tom putu.

PCR detekcija HPV (Humani papiloma virus)
58.00
dokazivanje i genotipizacija visokog i niskog  rizika – 16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59 i 6,11

Kontaktirajte nas za besplatne konzultacije.

Zagreb

Varaždin

01 2099 880

Rijeka

051 309 309

Split

Dugopolje

Šibenik

021 688 888

Kontaktirajte nas putem emaila.