Sistematski pregledi

Sistematski pregledi

Sistematski pregledi predstavljaju osnovu učinkovite prevencije, jer su nezamjenjivi u otkrivanju bolesti u početnoj fazi kad još uvijek nema izraženih simptoma. Osim otkrivanja već postojeće bolesti, kroz sistematske preglede u velikom broju slučajeva mogu se naći i naznake zdravstvenih problema koji se jednostavnom promjenom životnog stila na vrijeme mogu riješiti.

Poliklinika Analiza u mogućnosti je ponuditi tri razine sistematskih pregleda koje se razlikuju po sadržaju pretraga, dobi i spolu. Svaka razina uključuje laboratorijske pretrage, ultrazvučne pretrage, EKG pretragu sa očitovanjem a ovisno o individualnim potrebama mogu se uključiti i specijalistički pregledi ginekologa ili urologa.

Na kraju svakog sistematskog pregleda slijedi obavezno zaključno mišljenje specijaliste interne medicine koji predlaže ili daljnja kontrolna praćenja ili daljnju dijagnostičku obradu, koja se može nastaviti u poliklinici Analiza ili u dogovoru sa na našim suradnim ustanovama.

Za koju god razinu sistematskih pregleda se odlučili, najvažnije, odlučite se na vrijeme, a stručni tim poliklinike Analiza pomoći će Vam u dobivanju cjelovite slike Vašeg zdravstvenog statusa i kroz daljnje savjete i praćenja pomoći će Vam u preveniranju velikog broja bolesti suvremenog čovjeka.

Sistematski paneli

Basic Panel
KN 700
KKS
GUK
Kolesterol
HDL
LDL
Trigliceridi
AST
ALT
GGT
TSH
Kompletna pretraga urina
Za muškarce iznad 45 g. PSA
UZV abdomeba, EKG s očitanjem
Zaključni pregled internista
Basic Plus Panel
KN 1000
Uključene pretrage iz Basic Panela plus:
UZV štitnjače
UZV dojki
Premium Panel
KN 1500
Uključene pretrage iz Basic Plus Panela plus:
Specijalistički pregled ginekologa s papa testom
Specijalistički pregled urologa s UZV prostate
Otvori Chat
1
Close chat
Pozdrav! Hvala vam na posjeti. Kliknite na Start kako bi pokrenuli chat.

Start