Zapošljavanje

Zapošljavanje

Adresa:
Matice hrvatske 15
Dugopolje 21 204 Hrvatska
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon: +385 21 688 888
Fax: +385 21 688 889
Razne informacije:

Predano radimo na tome da omogućimo svim našim zaposlenicima ugodnu atmosferu za rad, omogućujući im daljnje poslovno usavršavanje i napredovanje. Naš svakodnevni život u Poliklinici Analiza zasniva se na vrijednostima brige za naše klijente, povjerenju, otvorenosti, uzajamnosti koje promičemo kako bismo pružili vrhunsku uslugu. Ako vas zanima posao u stručnoj i dinamičnoj atmosferi te kako postati dio stručnog tima Poliklinike Analiza, javite nam se putem e-maila ili pozivom na Call centar.

Kontakt obrazac

Pošalji e-mail. Sva polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.
Tagged under

O nama

Od osnutka specijalističkog medicinsko-biokemijskog laboratorija u sklopu poliklinike Analiza 2001. godine, Analiza je predstavljala pojam laboratorija koji izdaje rezultate u koje se možete pouzdati.
Ponosni smo na naš način rada, primijenjene metode, kvalitetu i stalno uvođenje novih tehnologija i testova. Posebno mjesto zauzima naše stručno osoblje koje je posvećeno onom što rade.
Svjesni smo kako se moderna medicina ne može oslanjati samo na testove koji su otkriveni na početku prošlog stoljeća, stoga Analiza, osim testova koji su u programu specijalističkih medicinsko-biokemijskih laboratorija, uključuje u svoju ponudu testove kao sto su molekularno alergijsko testiranje, intolerancija na hranu, testiranje antitijela na Candidu, određivanje minerala i teških metala, određivanje zasićenih i nezasićenih masnih kiselina (omega 3, 6 i 9), novi tumorski markeri i genetsko testiranje.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Izjava o privatnosti Prihvaćam Ne prihvaćam
Otvori Chat
1
Close chat
Pozdrav! Hvala vam na posjeti. Kliknite na Start kako bi pokrenuli chat.

Start